Mezinárodní studijní program

Přihlašte se do programu

Získejte plně sponzorované studium a magisterský titul v soukromém vzdělávacím institutu vysokoškolského vzdělávání a výzkumu ESA (L’Ecole Supérieure des Agricultures) ve francouzském Angers. Sponzorem studia je Lactalis Group.

Co vám program přinese?

  • 2 roky ve Francii a 3 – 6 měsíců intenzivní výuky francouzštiny před začátkem programu (od února do srpna daného roku)
  • Získáte vysokou úroveň technických a manažerských kompetencí a naučíte se francouzsky
  • Budete mít pokryté všechny náklady (cestovné, školné, pojištění)
  • Budete studovat na ESA institutu a pracovat na poloviční úvazek ve firmě s tutorem
  • Získáte titul Master of Science in Engineering
  • Na konci programu garantujeme pracovní příležitost v jedné z našich továren – Mlékárna Kunín, Mlékárna Klatovy – s možností dalšího růstu

Co od vás očekáváme?

Dokončené bakalářské nebo magisterské studium v jedné z oblastí potravinářství, technologie potravin, mikrobiologie, agronomie nebo chemické inženýrství
Chuť pracovat v mlékárenském průmyslu
Skutečnou schopnost překonávat výzvy a rozvíjet nové kompetence
Zkušenosti ze zahraničí výhodou
Certifikovanou úroveň B2 v angličtině (ekvivalent 700 bodů v TOEIC)
K 1. září daného roku musíte být mladší 28 let (francouzská pracovní smlouva)
Touhu poznávat nové kultury a učit se nový jazyk (francouzština), znalost francouzštiny není pro přihlášení na program podmínkou, naučíme vás ji

Jak probíhá výběrové řízení

1

ESA online žádost

První deadline je vždy upřesněn daný rok

2

První interview v angličtině s ESA týmem

3

ESA přijímací řízení

4

Druhý pohovor pro úspěšné kandidáty s naší společností zde v ČR

  • Francouzské lekce pro začátečníky začínají v lednu daného roku v Angers.
  • Francouzské lekce pro účastníky s A2 úrovní začínají v červnu daného roku v Angers.
  • Studijní program začíná v polovině srpna v Angers.
  • Účastníci s plynulou francouzštinou začínají až ve stanoveném datu začátku studia.
  • DEADLINE pro žádosti je stanoven vždy pro daný rok očekávaného studia.

Příběhy absolventů programu

Nastavení cookies